advertentie
0529 - 438 430
Vorige | Volgende

Burg.Backxlaan 21 Nieuwleusen

Huurprijs € 70 excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Burg. Backxlaan 21, Nieuwleusen

Te huur kantoor-/winkelruimte op een gunstige locatie in het winkelcentrum van Nieuwleusen Zuid, deze casco afgewerkte, vrij indeelbare ruimte heeft een oppervlakte van ca. 299 m². De aangeboden ruimte is in gedeelten te huur. Kenmerkend voor het pand is de glazen pui, wat voor een aangename showetalage zorgt. Frontbreedte 17 meter. De aangeboden winkelruimte is per direct beschikbaar.

Nieuwleusen is gelegen nabij Zwolle en heeft een groot verzorgingsgebied. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Dalfsen. Deze gemeente heeft in totaal ongeveer 28.500 inwoners. Uit de diverse acties die de diverse ondernemers/winkeliers houden blijkt dat vanuit de omliggende gemeenten er velen komen winkelen in Nieuwleusen.

De aangeboden winkelruimte is goed te bereiken zowel met auto als openbaar vervoer. Gratis en voldoende parkeerruimte voor de deur! Direct nabij zijn diverse ondernemers/winkels gevestigd o.a. Aldi, Plus supermarkt, Toys2Play, Kruidvat, The Read Shop en enkele kledingzaken.

Bijzonderheden:
- Oplevering casco.
- Huurtermijn in overleg.
- Huurprijsindexering jaarlijks op basis van wijziging van het maandprijs indexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI).
- Waarborgsom 3 maanden huur inclusief BTW.
- Het rode en paarse gedeelte op de plattegrond (foto bijlage) zijn nog beschikbaar.

HUURPRIJS € 70,00 per m² / per jaar
Huurprijs is exclusief gas/water/elektra en BTW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwperiode
vanaf 2011 t/m 2020
In aanbouw
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object