Bij het kopen of verkopen van een huis is het advies van de makelaar van grote waarde. De makelaar kent de markt in uw regio en zorgt ervoor dat u bij koop of verkoop niets over het hoofd ziet.

Verkoop

Is dit het juiste moment om uw huis te verkopen? Wat is uw huis waard? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? Bij de beantwoording van deze en nog meer vragen kan de makelaar van aaRa rentmeesters & makelaars u van dienst zijn. Samen met u maakt de makelaar een persoonlijk verkoopplan waarbij alle relevante aspecten aan de orde komen. Hij helpt u om uw huis op de juiste manier in de markt te zetten.

Agrarisch onroerend goed

U overweegt om uw agrarisch bedrijf geheel of gedeeltelijk te verkopen? Neem dan contact op met één van de gespecialiseerde rentmeesters van aaRa rentmeesters & makelaars. Zij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving in de agrarische sector en volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Zij hebben gedegen kennis van de agrarische markt en kunnen taxeren wat uw bedrijf waard is. Bovendien bemiddelen zij bij de aan- en verkoop van productierechten.

Toegevoegde waarde

Of het gaat om de verkoop van uw woning of een aankoop, de adviseurs van aaRa rentmeesters & makelaars leiden het proces in de juiste banen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris. Wilt u weten wat die toegevoegde waarde voor u inhoudt? Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.