Bij het kopen of verkopen van een huis is het advies van de makelaar van grote waarde. De makelaar kent de markt in uw regio en zorgt ervoor dat u bij koop of verkoop niets over het hoofd ziet.

Aankoop

Het aankoopproces begint met het in kaart brengen van de wensen en eisen van de koper. Dat klinkt heel logisch. Maar een goede aankoopmakelaar hoort ook wat u tussen de regels door zegt en kan accenten leggen op zaken die u in eerste instantie als minder belangrijk ervaart. Zo ontstaat een duidelijk zoekprofiel. Bij de aankoopbegeleiding hoort ook het gezamenlijk bezichtigen van aangeboden woningen en het namens u voeren van de onderhandelingen. Soms zit ons brein een rationeel aankoopproces in de weg en wuift u de negatieve aspecten van, op het eerste gezicht uw droomhuis, te gemakkelijk weg. Is het huis de verkoopprijs echt waard? Hoe staat het met achterstallig onderhoud?

Kortom, bent u van plan een huis te kopen? Dan is een afspraak met de aankoopmakelaar van aaRa rentmeesters & makelaars de eerste stap. De kosten van de aankoopmakelaar verdient u zeker terug.

Agrarisch onroerend goed

U overweegt om uw agrarisch bedrijf geheel of gedeeltelijk te kopen? Neem dan contact op met één van de gespecialiseerde rentmeesters van aaRa rentmeesters & makelaars. Zij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving in de agrarische sector en volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Zij hebben gedegen kennis van de agrarische markt en kunnen taxeren wat uw bedrijf waard is. Bovendien bemiddelen zij bij de aan- en verkoop van productierechten.

Toegevoegde waarde

Of het gaat om de verkoop van uw woning of een aankoop, de adviseurs van aaRa rentmeesters & makelaars leiden het proces in de juiste banen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris. Wilt u weten wat die toegevoegde waarde voor u inhoudt? Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Is dit het juiste moment om uw huis te verkopen? Wat is uw huis waard? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? Bij de beantwoording van deze en nog meer vragen kan de makelaar van aaRa rentmeesters & makelaars u van dienst zijn. Samen met u maakt de makelaar een persoonlijk verkoopplan waarbij alle relevante aspecten aan de orde komen. Hij helpt u om uw huis op de juiste manier in de markt te zetten.