Tijdelijke huurwoning

Bent u op zoek naar een woning voor bepaalde tijd? aaRa rentmeesters & makelaars heeft zich gespecialiseerd in de tijdelijke verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Het aanbod ligt in de vrije sector en varieert van appartement tot landhuis. Samen met u bezoekt de makelaar de woning van uw keuze en voert de onderhandelingen.

Vind u geen geschikte woning in ons aanbod? Vul geheel vrijblijvend het inschrijfformulier in. Zodra wij een passende woning hebben, zullen wij u informeren.

Download hier het inschrijfformulier huurwoningen (pdf)

Download hier het inschrijfformulier huurwoningen (word)

Per 1 juli 2016 zijn de mogelijkheden om woonruimte tijdelijk te verhuren uitgebreid. Op grond van de huidige wetgeving is de verhuurder van tijdelijke woonruimte niet gebonden een de wettelijke opzeggingsgronden. Bovendien kan de huurder geen aanspraak maken op huurbescherming.  Vertrekt u voor een of twee jaar naar het buitenland of wilt u om een andere reden uw woning voor bepaalde tijd gestoffeerd/gemeubileerd verhuren? Neem dan contact op met een adviseur van aaRa rentmeesters & makelaars. Zij zijn op de hoogte van de rechten en plichten met betrekking tot tijdelijke verhuur, stellen het huurcontract op en dragen de zorg voor het beheer van het object.