Taxaties

Een taxatie aanvragen bij aaRa rentmeesters & makelaars

Via aaRa rentmeesters & makelaars kunt u natuurlijk ook een door alle geldverstrekkers geaccepteerd en scherp geprijsd taxatierapport aanvragen. De taxateurs Rikus Aardema en Gerard van Essen taxeren met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen

Een taxatierapport gebruikt u in de meeste gevallen voor het aanvragen van uw hypotheek. Elke bank/geldverstrekker verlangt vooraf een gedegen taxatie van uw woning om zo vast te kunnen stellen wat u maximaal kunt lenen.

NRVT
De makelaar-taxateurs van  aaRa rentmeesters & makelaars staan ingeschreven in het register van NRVT, een voorwaarde om een door de bank erkend taxatierapport te kunnen uitbrengen.

NWWI
aaRa rentmeesters & makelaars
is tevens aangesloten bij het NWWI. Dit is een keurmerk voor taxaties en heeft als doel om de betrouwbaarheid en deskundigheid te verhogen. Voor een hypotheek met NHG heeft u een NWWI rapport nodig. Een taxatierapport wordt ook gebruikt voor de bepaling van de werkelijke waarde van de woning in het geval van bijvoorbeeld echtscheiding, erfenis, of gewoon om zeker te zijn van de overwaarde van uw woning. Hoe dan ook in alle gevallen bent u bij uw  aaRa rentmeesters & makelaars op het juiste adres voor een gedegen taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland.

Heeft u een taxatierapport nodig, benadert u ons dan voor meer informatie. Wij kunnen u bijvoorbeeld begeleiden bij het bepalen van de uitgangspunten voor de taxatie en het vaststellen van het gewenste waardebegrip.