Aan & Verkoop

Een woning kopen of verkopen doet u niet elke dag, daarom adviseren en begeleiden wij u graag tijdens dit proces. Door kennis van de markt kunnen wij direct en adequaat vraag en aanbod koppelen. Bij verkoop van uw woning biedt aaRa rentmeesters & makelaars een scala aan mogelijkheden om uw woning optimaal te presenteren. Door ons bestand aan zoekers kunnen wij voor u een groot aantal potentiële kopers bereiken. Samen met u maken wij voor u een persoonlijk verkoopplan.

Voor aankoopbegeleiding stellen wij in nauwe samenwerking met u op basis van uw woonwensen een duidelijk zoekprofiel samen. Wij zullen met u de woningen bezichtigen en namens u de onderhandelingen voeren. Daarnaast wijzen wij u op de eventuele risico's en zullen de daaruit voortvloeiende afwegingen helder in kaart brengen. Besluit u zelf een woning te zoeken en aan te kopen dan kunnen wij uw gegevens ook vrijblijvend opnemen in ons zoekersbestand. Wij zenden u dan ons eigen woningaanbod kostenloos toe.

Als u, om welke reden dan ook, overweegt om uw agrarische bedrijf geheel of gedeeltelijk te verkopen bent u bij aaRa rentmeesters & makelaars zeker aan het goede adres. Dagelijks zijn wij bezig met de wet- en regelgeving en verdere actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Wij kunnen door onze brede praktijkkennis de waarde van uw bedrijf bepalen en daardoor onze expertise aanbieden. Tevens bemiddelen wij bij aan- en verkoop van produktierechten.

aaRa rentmeesters & makelaars zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet, vanaf het eerste gesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris.

We informeren u graag op welke wijze wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Loop eens binnen of maak een afspraak voor een kosteloze persoonlijke kennismaking.

Bij ons betaalt u géén instaptarief!